Køb Modus+ Undervisningshæfte

Modus Pro er et tilbud om tegneundervisning ud af huset. Her på siden kan du købe undervisningskompendier med udvalgte undervisningsforløb, som vi underviser i hos Modus. Modus Pro er også et konsulenttilbud til virksomheder hvor Modus kommer ud til virksomheden og underviser i udvalgte forløb. Se mere info om begge tilbud nederst på siden.

Modus+ Undervisningshæfte er et tilbud om tegneundervisning ud af huset. Lær at tegne derhjemme, med Modus step-by-step øvelser. Du kan købe vores undervisningshæfter med udvalgte undervisningsforløb, som vi underviser i hos Modus. Hvis du tilmelder dig et af vores fysiske kurser vil du få hæfterne med som en del af kurset.

Farver og Form

Vil du have et indblik i teknikker og idéer til at arbejde med egne farvekompositioner? Så køb dette undervisningshæfte der giver et indblik i farvelære og farvers virkning i forhold til form og rum.

Hæftet består af:
Digital fil du modtager i PDF-format. Det kan printes i A4 format. Tegneøvelser med beskrivelser og billeder af øvelsen.

Pris 80,00 kr

Køb nu

Isometri og Skravering

ISOMETRI OG SKRAVERING
Vil du blive bedre til at tegne rum og form og få din personlige streg frem i tegningen? Så køb dette undervisningshæfte der indeholder introduktion til dobbelt retvinklet projektionstegning - plan, opstalt og særligt fokus på isometri(rejst plan) samt forskellige skraverings teknikker i blyant.

Hæftet består af:
Digital fil du modtager i PDF-format. Det kan printes i A4 format. Tegneøvelser med step-by-step beskrivelser med billeder af øvelsen.

Pris 80,00 kr

Køb nu

Køb begge hæfter

Køb nu
Tak for din besked. Den er sendt.
Vi vender tilbage på mail hurtigst muligt.
Der skete en fejl. Prøv venligst igen.

Undervisningshæfter
Hæftet må ikke kopieres eller deles. Ved brug af flere hæfter, betales der 80 kr pr. hæfte.
Ved køb af mere end 10 hæfter gives 10 procent rabat. Ved køb af mere end 20 hæfter og derover gives 20 procent rabat. Da varen er digital refunderes den ikke efter køb. Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål.