DESIGN

Vores design kurser er rettet mod optagelse til designskolerne. Du vil lære at omsætte og udvikle materiale gennem undersøgende tegneøvelser og formstudier samt møde specifikke designopgaver der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling. Der vil være fælles opgaver og indviduelle forløb med henblik på en særlig interesse inden for designfaget.

DESIGN - FORÅR

På forårets design kursus vil du møde en undersøgende tilgang til faget design. Du vil møde forberedende undervisning rettet mod optagelsesforløbet på designskolen samt få en grundlæggende forståelse for faget design. Du vil have mulighed for at vælge dit særlige interessefelt indenfor visuel kommunikation, beklædning, tekstil, møbel og produkt og rumdesign.

Kurset giver dig dermed et vigtigt redskab til at søge ind på designskolerne i Danmark og i udlandet.

FORÅR

Weekend Tegnekursus + design
24+25 februar og
02+03 marts 2024
Lørdage + søndage Kl. 10 - 14
Weekendkursus: 4 kursusgange
Pris: 2.400 kr.

09. April —  01. Maj 2024
Tirsdage + Onsdage
17.30 — 21.30
Aftenkursus: 8 kursusgange
Pris: 4.500 kr.

DESIGN - SOMMER

Vil du lære at tegne på en uge?
Så kom med på vores intensive sommer tegnekursus.

Kurset henvender sig til dig, der vil arbejde med form, farver og komposition og har interesse for at forbedre dine tegneevner gennem tilegnelse af forskellige tegneteknikker. Du skal måske starte på en videregående uddannelse hvor man bruger tegningen meget.

På kurset kan du forbedre dine tegnekompetencer uanset niveau. Du vil møde undervisere, der bruger tegningen som et aktivt redskab i deres professionelle virke.

SOMMER

22 juli - 26 juli 2024
Man, tirs, ons,tors,fredag.
Kl 10.00 - 14.00
5 kursusgange
Pris: 2.500 kr.

DESIGN

Efterårets design kursus er bygget op omkring et grundlæggende tegnekursus med fokus på genstandstegning og projektionstegning.

Vi vil gennem de første fem uger af kurset fokusere på tegningen som redskab til at udvikle et designprojekt.
På de efterfølgende fem uger vil du møde opgaver, der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling.

DESIGN - FORÅR

På forårets designkursus har vi særligt fokus mod designskolens optagelsesprøve.
Du vil møde opgaver der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling.

Forår

Weekend tegnekursus + design
24+25 februar og
02+03 marts 2024
Lørdage + søndage Kl. 10 - 14
Weekendkursus: 4 kursusgange
Pris: 2.400 kr.

09. April —  01. Maj 2024
Tirsdage + Onsdage
17.30 — 21.30
Aftenkursus: 8 kursusgange
Pris: 4.500 kr.

DESIGN - FORÅR

Du vil møde opgaver der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling.

22 juli - 26 juli 2024
Man, tirs, ons,tors,fredag.
Kl 10.00 - 14.00
5 kursusgange
Pris: 2.500 kr.

DESIGN - SOMMER

Vil du lære at tegne på en uge?
Så kom med på vores intensive sommer tegnekursus.

Forår

Dag Designkursus:
06. April —  27. Maj 2021
Tirs. Ons. Tors 10.00-14.00
24 kursusgange:
Pris: 9.500 kr.

DESIGN - EFTERÅR

Vi vil gennem de første fire uger af kurset fokusere på tegningen som redskab til at udvikle et designprojekt.
På de efterfølgende seks uger vil du møde opgaver, der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling.

EFTERÅR

17. Sep. — 19. Nov. 2024

01. Okt. — 12. Dec. 2024

Efterår

‍17. Sep. — 19. Nov. 2024

‍01. Okt. — 12. Dec. 2024

EFTERÅR

19. Sep. — 21. Nov. 2023

03. Okt. — 14. Dec. 2023

Efterår

21. Sep. — 23. Nov. 2021
Tirsdage. 17.30 — 21.30

12. Okt. — 16. Dec. 2021

På vinterens design kursus har vi særligt fokus mod designskolens hjemmeopgave.
Du vil møde opgaver, der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling.

Vinter

09. Jan — 12. Marts. 202
Pris: 5.700 kr.

Dag Designkursus
09. Jan. —  21. Marts 202
Vinterferie i uge 7
Pris: 11.500 kr.

På vinterens design kursus har vi særligt fokus mod designskolens hjemmeopgave.
Du vil lære at omsætte og udvikle materiale gennem undersøgende tegne- og formøvelser samt møde mere specifikke designopgaver der omhandler idéudvikling, research og produktudvikling.

VINTER

09. Jan. — 12.Marts 2024
Tirsdage 17.30 - 21.30
Pris: 5.700 kr.

Dag Designkursus
09. Jan. — 21. Marts 2024
Vinterferie i uge 7
Pris: 11.500 kr.

TILMELD DESIGNKURSUS
Hvad siger andre om vores kurser

Hvad siger andre om os

""Tusind tak for tre dejlige, lærerige kurser! Jeg kan med glæde fortælle, at jeg er blevet optaget på arkitektskolen. Tak for jeres gode råd og vejledning.
Det sætter jeg virkelig stor pris på."
- Maria

Det sætter jeg virkelig stor pris på."
- Maria

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen her på siden.

Du vil modtage en mail med kontonummer hvor du bedes indbetale et depositum på 2000 kr. Du er sikret en plads, når vi har modtaget dit depositum.

Resten af kursusprisen (kursusprisen fratrukket de 2000 kr) indbetales senest 3 uger før kursusstart. Du kan afmelde din plads senest 3 uger før kursusstart og få refunderet det fulde beløb. Afmeldingen skal ske via email. Ved senere afmelding end 3 uger før kursusstart, eller ved afmelding efter kursusstart kan beløbet ikke refunderes.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om kurserne: Mail@modusskole.dk

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen her på siden.

Du er sikret en plads, når vi har modtaget dit depositum.